15.03.2018 | Hochschule für Soziale Arbeit

Summer School 2018

Die Summer School findet dieses Jahr zum zweiten Mal in Amsterdam statt. Vom 4. bis 8. Juni befassen sich Studierende des Bachelor- und Master-Studiums mit dem Thema «Social Work and Cooperation: Two of a kind?».

Summer School 2018

Die Summer School 2018 wird in Kooperation mit der Hogeschool van Amsterdam und der Hogeschool Arnhem en Nijmegen veranstaltet. Aufgrund der internationalen Zusammensetzung der Teilnehmenden wird die Summer School 2018 in Englisch durchgeführt.

Social Work and Cooperation: Two of a kind?

Collaboration, alliances, partnerships, and many other forms of cooperation are key practices in social work. However, these practices of cooperation involve complexity and ambiguity. During this Summer School 2018 we will be developing a broad understanding of cooperation and various related issues.

The general aim of this Summer School 2018 is to start a collaborative and joint process of ex-change and discussion on cooperation with clients, informal networks, other disciplines and poli-cy making bodies.

zur Webseite Summer School 2018

alle Summer Schools ansehen